ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (2023)

GeldTerugService & Aankopen 180 dagen verzekerd

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (1)

€17,40 /jaar
Extra creditcard voor €13,20 per jaar
Geen eigen risico bij diefstal


€1.000,- bestedingslimiet
Aankopen 180 dagen verzekerd
Binnen 1-2 weken in huis

Minimum inkomen €650,- p.m.
BKR toets: Ja

Verkoop door ING Bank

Online Aanvragen

GeldTerugService & Aankopen 180 dagen verzekerd
creditcards van banken | stel een vraag

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (2)

€17,40 /jaar
Extra creditcard voor €13,20 per jaar
Geen eigen risico bij diefstal


€1.000,- bestedingslimiet
Aankopen 180 dagen verzekerd
Binnen 1-2 weken in huis

Minimum inkomen €650,- p.m.
BKR toets: Ja

Verkoop door ING Bank

Online Aanvragen

Gewenst limiet

Met een ING Mastercard heb je een bestedingslimiet tussen de €1.000 en €5.000 met een bedrag van een veelvoud van €500.

Het openstaande bedrag wordt automatisch door de ING afgeschreven aan het einde van de maand.

Lees meer over bestedingslimiet.

Online aanvragen

Aankoopverzekering

(Video) Colombia Visa 2022 [GEACCEPTEERD 100%] | Solliciteer stap voor stap met mij

Met de aankoopverzekering ben je een bepaalde periode verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

De verzekering geldt voor de meeste producten die je met je creditcard hebt afgerekend.

Meer over de aankoopverzekering.

Hoelang duurt het?

Als je online aanvraagt, duurt het 1-2 weken voor jeING Mastercard wordt thuisbezorgd.

Het maakt niet uit of je een Visa, Mastercard of American Express neemt. De gemiddelde levertijd voor creditcards is 1 à 2 weken.

Minimum inkomen

Je inkomsten moeten minimaal €650,- netto per maand zijn. Dat komt neer op €7.800,- per jaar. Inkomen kan afkomstig zijn uit tijdelijke of vaste loondienst, zelfstandig ondernemerschap of AOW met aanvullend pensioen.

Eventuele bij BKR geregistreerde kredieten worden meegewogen in de beoordeling.

Voor iedere creditcard geldt een inkomensgrens. Hiermee wordt voorkomen dat je uitgaven doet, die je niet kunt terugbetalen.

BKR toets

Iedere aanvraag wordt gecheckt bij het BKR-register in Tiel.

Er wordt gecontroleerd of je de afgelopen jaren rekeningen op tijd hebt betaald. De kans is erg groot dat een creditcard wordt afgewezen als je een langdurig openstaande rekening hebt of de laatste jaren hebt gehad.

In het kort

Eenvoudige creditcard die je als aanvulling op je betaalrekening aan kunt vragen. Een extra creditcard (voor partner of meerderjarig kind) kost €13,20 per jaar. Het standaardlimiet van €1.000,- is op aanvraag te verhogen tot max. €5.000,- per maand.

De ING Mastercard heeft ook nadelen. Zo zijn er geen extra reisverzekeringen inbegrepen. Verder is het eigen risico van€50,- op de aankoopverzekering t.o.v. andere creditcards hoog. Een ander nadeel is dat contactloos betalen niet mogelijk is.

Voordelen

Aankopen 180 dagen verzekerd GeldTerugService Geen eigen risico bij fraude en diefstal Online inzicht tot 15 maanden terug Alle voor- en nadelen

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (3)

Let op: ING heeft alleen Mastercard. De Visa World Card wordt meer geaccepteerd en biedt extra service en flexibiliteit.

In het kort
Eenvoudige creditcard die je als aanvulling op je betaalrekening aan kunt vragen. Een extra creditcard (voor partner of meerderjarig kind) kost €13,20 per jaar. Het standaardlimiet van €1.000,- is op aanvraag te verhogen tot max. €5.000,- per maand.

De ING Mastercard heeft ook nadelen. Zo zijn er geen extra reisverzekeringen inbegrepen. Verder is het eigen risico van€50,- op de aankoopverzekering t.o.v. andere creditcards hoog. Een ander nadeel is dat contactloos betalen niet mogelijk is.

Voordelen

180 dagen aankoopverzek. GeldTerugService 100% fraudebescherming Online inzicht tot 15 maanden Alle voor- en nadelen

(Video) Costa Rica Visa 2022 [GEACCEPTEERD 100%] | Solliciteer stap voor stap met mij

Let op: ING heeft alleen Mastercard. De Visa World Card wordt internationaal meer geaccepteerd en biedt extra service en flexibiliteit.

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (4)

Voorwaarden

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (5)

Met een ING betaalrekening heb je verschillende opties om je pakket uit te breiden. Zo heb je de mogelijkheid om een spaarrekening te koppelen aan je oranjepakket, maar kun je er ook voor kiezen om er een creditcard bij te nemen voor €17,40 per jaar. Wanneer je netto meer dan€650,-per maand verdient en laat storten op je ING rekening, kom je in aanmerking voor deING creditcard.

ING Bank zal bij het BKR controleren of je openstaande schulden hebt om te bepalen of je de creditcard krijgt. Denk er dus aan om alle openstaande rekeningen te betalen voordat je de aanvraag doet. Hiermee voorkom je dat je aanvraag wordt geweigerd.

Met deze creditcard heb je een bestedingsruimte van tussen de €1.000 en €5.000, waarbij je zelf een voorkeur kan geven zolang het bedrag een veelvoud van €500 is. Op basis van je inkomen wordt dan gekeken welk limiet bij je past. De ING rekent geen eigen risico bij fraude, verlies of diefstal en door te betalen met je creditcard maak je kans op leuke kortingen.

Heb je tijdelijk meer cash nodig? Dan kun je geld overmaken van je creditcard naar je betaalrekening. Zo heb je tijdelijk meer bestedingsruimte. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je wel een creditcard met gespreid betalen hebben.

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (6)

netto inkomen €650,- per maand€7.800,- per jaar
leeftijd18 jaar
bkr-toetsingJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenbij een bankrekening
downloadenalgem. voorwaarden
Inkomen (netto)
€650,- per maand€7.800,- per jaar
Leeftijd
18 jaar
BKR-toetsing
Ja
Identiteit
geldig identiteitsbewijs (NL) ofvergunning voor onbepaalde tijd
Af te sluiten
bij een bankrekening
Download
algemene voorwaarden

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (7)

kortingNee
partnerkaart€13,20 per jaar

Korting

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (8)

Een extra creditcard, voor bijvoorbeeld je partner, is aan te vragen voor een voordelige prijs van €13,20. Hiermee delen jullie het bestedingslimiet en kunnen jullie in de mobiel bankieren App altijd jullie uitgaven tot 15 maanden terug checken. Ook is het mogelijk om als student een goedkopere creditcard aan te vragen, namelijk de ING studenten creditcard. Studenten betalen slechts €12,50 per jaar voor hun creditcard.

Verder biedt de ING diverse kortingen op aankopen met je creditcard, dit is vergelijkbaar met de Mastercard classic. Zo maak je bij betaling met je creditcard kans op Priceless specials, maar krijg je ook vaste korting op bepaalde (web)winkels.

Korting
Nee
Partnerkaart
€13,20 per jaar

Gespreid aflossen

Bij gespreid aflossen waarschuwt ING dat je geregistreerd wordt in het BKR register. Dit kan betekenen dat je voor andere creditcards of een lening niet meer in aanmerking komt totdat je gespreid aflossen weer uitzet. Het bedrag dat je gespreid aflost wordt maandelijks in gelijke delen van je rekening afgeschreven met een minimum bedrag van €45 per keer. Bovendien betaal je een rente van 13,9% op jaarbasis over het terug te betalen bedrag.

Heb je geen behoefte aan gespreid betalen? Dan schrijft de ING rond de vijfde dag van de volgende maand je openstaande schuld af, ongeacht of je genoeg saldo op je betaalrekening hebt. Let op: je kan dus rood komen te staan.

gespreid betalen mogelijkJa
rentevrije periode14 dagen
debetrente13,9%
boeterenten.v.t. (wordt automatisch afgeschreven)
(Video) India Visa 2022 [GEACCEPTEERD 100%] | Solliciteer stap voor stap bij mij (Ondertiteld)
Gespreid betalen mogelijk
Ja
Rentevrije periode
14 dagen
Debetrente
13,9%
Boeterente
n.v.t. (wordt automatisch afgeschreven)

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (9)

pinkosten2% met een min. van €4,50
opnamelimiet€400,-
wisselkoersopslag2,00%

Pinnen en betalen

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (10)

Binnen het Eurogebied zijn er geen extra kosten verbonden aan het afrekenen met je creditcard in winkels en restaurants. Geld opnemen bij een geldautomaat kost zowel binnen als buiten de Eurolanden €4,50 per keer. Voor landen met een andere valuta komt er ook nog een wisselkoersopslag van 1,75% bovenop het opgenomen bedrag. Deze koersopslag betaal je overigens altijd bij transacties in niet-Eurolanden.

Deze kosten brengen vrijwel alle creditcard aanbieders in rekening voor transacties in vreemde valuta. De ING heeft als voordeel dat het maximum bedrag dat je kunt opnemen per keer even hoog als je bestedingslimiet. Dan kun je bijvoorbeeld aan het begin van de vakantie een groot bedrag opnemen en hoef je maar één keer de opnamekosten te betalen.

Pinkosten
2% met een min. van €4,50
Opnamelimiet
€400,-
Wisselkoersopslag
2,00%

Verzekeringen

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (11)

Creditcards komen met verschillende verzekeringen. Zo zit er bij deze ING creditcard een aankoopverzekering en een GeldTerugService. Deze aankoopverzekering dekt schade, verlies en diefstal tot en met 180 dagen na het moment van kopen. In het geval van schade rekent de ING met een eigen risico van €50, maar voor fraude of diefstal is er geen eigen risico. Bij schade aan je mobiele telefoon wordt tot €250 vergoed en bij computers en tablets keren ze tot €2.500 uit.

De GeldTerugService is een aflevergarantie zoals andere creditcards dit ook kennen. Heb je iets besteld met je creditcard en is er tijdens het leveren iets verkeerd gegaan, maar geeft de winkelier je geld niet terug? Dan boekt de ING het aankoopbedrag terug naar je rekening als je kan bewijzen dat je zelf hebt geprobeerd het op te lossen met de winkelier.

Diverse aanvullende reisverzekeringen die bij andere creditcards inbegrepen zitten, heeft deze creditcard van ING niet. Zo zitten een annulering- of vluchtvertragingsverzekering er niet bij inbegrepen.

Bij verlies of diefstal van je creditcard moet je ING zo snel mogelijk inlichten. Dit kan 24/7 via de ING Alarmlijn en helpt fraude voorkomen door je verloren creditcard te blokkeren. Mocht je creditcard gestolen worden en zijn er toch aankopen gedaan zonder jouw goedkeuring, dan krijg je het volledige bedrag terug.

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (12)

aankoopverzekering180 dagen
eigen risico€50,-
aflevergarantie
bagagevertraging
vluchtvertraging
hulpverlening
reisongevallen
annulering
voorwaarden
aankoopverzekering180 dagen
eigen risico€50,-
aflevergarantie
bagagevertraging
vluchtvertraging
hulpverlening
reisongevallen
annulering
voorwaarden

ING Creditcard Aanvragen? | Vergelijk 72 creditcards & vraag direct aan! (13)

ING Mastercard

(Video) Ecuador Visum 2022 [100% AANVAARD] | Solliciteer stap voor stap met mij
VoordelenNadelen
Lage inkomenseis van €650,- netto per maand ING rekening verplicht
180 dagen aankoopverzekering Alleen te gebruiken zolang je klant blijft
GeldTerugService Geen aanvullende reisverzekeringen
Hoger bestedingslimiet mogelijk (op aanvraag) Geen contactloos betalen
Extra creditcard voor €13,20 p.j.
Mobiele App
Kortingen met Priceless Specials
Punten sparen voor ING Winkel
Veilig online met Mastercard SecureCode

Aanvragen worden altijd bij BKR getoetst.

Online aanvragen

Online Aanvragen

Online Aanvragen

ING Mastercard

Voor- en nadelen
Lage inkomenseis van €650,- netto p.m.
180 dagen aankoopverzekering
GeldTerugService
Hoger bestedingslimiet (op aanvraag)
Extra creditcard voor €13,20 p.j.
Mobiele App
Kortingen met Priceless Specials
Punten sparen voor ING Winkel
Mastercard SecureCode
ING rekening verplicht
Alleen te gebruiken zolang je klant blijft
Geen aanvullende reisverzekeringen
Geen contactloos betalen

Aanvragen worden altijd bij BKR getoetst.

Online aanvragen

2021-04-09T22:21:27+02:00Tags: Betaalrekening met creditcard, ING Bank, Mastercard, OranjePakket|

4 reacties

 1. Den14 augustus 2020 om 18:41- Antwoorden

  inmiddels kun je met de credit card van de ing contactloos betalen!

 2. Lieuwe20 december 2019 om 06:21- Antwoorden

  Ik kwam er na jaren achter dat ik door ING bij BKR geregistreerd was. Bleek dat ze mij automatisch op maandelijks aflossen hadden gezet. Ik kon dit gelukkig zelf uitzetten. Wij kregen vragen van de hypotheekadviseur toen we een nieuw huis kochten en hadden geen idee. Kijk dus uit dat je dit niet aanzet.

 3. Gerrit Dul6 november 2017 om 17:33- Antwoorden

  Ik heb een Platina Mastercard. Geldigheid 11/17. Ik heb de nieuwe nog niet ontvangen. Is de geldigheid van de kaart tot 1 November of tot 1 December?

  • Scholto Bos6 november 2017 om 17:39- Antwoorden

   Beste Gerrit,
   Je creditcard is nog de hele maand november geldig. Je krijgt halverwege deze maand een nieuwe toegestuurd.

Titel

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated: 09/05/2023

Views: 5770

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.